Gala Premiilor Urban LegenD: “Împreună pentru Andreea”

Finalul de an ne aduce un eveniment în premieră, Gala Premiilor Urban LegenD, în cadrul căreia vor fi premiați cei mai buni luptători constănțeni de Kick Boxing și MMA, dar și cele mai spectaculoase momente din cadrul galelor desfășurate în acest an. Ceremonia are loc vineri, de la ora 19,00, la Scoica Land Mamaia, și este dedicată unei misiuni caritabile. Toate fondurile strânse vor fi donate pentru Andreea, fata care se luptă să învingă boala și să-și schimbe destinul. Campania “Luptăm pentru Andreea”, demarată de organizatorii Urban LegenD a înregistrat un prim succes, transplantul de celule stem de la Viena fiind o reușită. Cu ajutorul vostru, Andreea poate merge la al doilea transplant din seria celor patru pe care doctorii le-au recomandat.

Spectacolul din acest seară îi va aduce pe scenă Groove Agent si Alex Florea, care ne vor încânta cu vocile lor, și Ansamblul de dansuri tradiționale Astras.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize, printre care o tombolă cu premii substanțiale oferite de Grupul Stephen Mouse. Astfel, posesorul biletului câștigător va fi răsplătit cu un expresor profesional și cafea Stephen Mouse timp de un an de zile. În plus, vor fi oferite un voucher în valoare de 500 de lei din partea Alessandro Biaggio și 4 vouchere de 100 lei oferite de Heyjoliestore. De aceea, participanții sunt rugați să păstreze biletul după intrare și să-și scrie numele pe verso pentru a participa la tombolă. Prețul biletului de intrare este de 25 de lei.

Tot în cadrul Campaniei “Luptăm pentru Andreea”, Clubul Stalingrad Laser Tag by Stephen Mouse, va organiza un mega party laser tag în ianuarie, iar încasările vor fi donate catre Andreea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *