ATB, preludiul unei veri fierbinți la Fratelli!

DJ-ul german a făcut spectacol de 1 Mai în cel mai tare club de noapte din Mamaia

Unde strălucește Mamaia când vine vorba la distracție? Fără îndoială la capitolul cluburi de noapte. Ibiza de România, comparația care a marcat ultimul deceniu de existență a stațiunii-regină de pe Litoralul românesc, nu-i deloc exagerată. Nume mari ale showbiz-ului, artiști de top, cei mai tari DJ au venit în cluburile din Nordul stațiunii și au atras după ei turiști din toată lumea. Cam așa a fost și anul acesta, iar Fratelli a dat lovitura aducând una dintre cele mai carismatice figuri din lumea muzicii de acest gen. ATB. Pe numele său, Andre Tanneberger, germanul este DJ, muzician și producător de muzică trance, dance, chill out. Și se numără printre cei mai spectaculoși, atât ca show, cât și ca stil.

Pentru mine, ATB înseamnă însă ceva mai mult. Hitul său care a dominat topurile în urmă cu două decenii, 9PM (Till I Come), îmi readuce starea de euforie a puștiului de 20 de ani din acele vremuri. Cam atât aveam când am auzit pentru prima oară melodia sa. Așa că nu aveam cum ratez întâlnirea din Fratelli, mai ales că a fost evenimentul numărul 1 pentru clubbingul de pe Litoral în această vacanță de 1 Mai. Așa au gândit și turiștii care au venit să se distreze în cel mai spectaculos club de noapte din Mamaia. Iar show-ul a fost pe măsură. “Nici nu zici că are 46 de ani, arată și mixează tot ca un puștan”, mi-a șoptit cineva în ureche.

Aproape două ore, ATB a fost “regele” stațiunii, iar noi am sărbătorit momentul dansând și gândindu-ne că este doar startul unui sezon spectaculos. Mai ales că

cei de la Fratelii ne-au promis că este doar preludiul unui veri fantastice. “A fost ultima seară, cireașa de pe tort, după patru zile de distracție non-stop, pentru că noi avem și partea de restaurant pe zi. Mă bucur că anul acesta au venit din ce în ce mai mulți turiști din străinătate, s-au simțit bine, au descoperit Mamaia și România și au fost foarte încântați. Am avut în jur de 10.000 de clienți în această perioadă. Nu mă uit la partea financiară, pentru că am făcut o investiție foarte mare, artiștii costă enorm, am avut în fiecare seară programe speciale, plus sute de oameni care lucrează ca totul să se întâmple la cel mai înalt standard. Vara această vom deschide mult mai devreme sezonul. Pot spune că suntem promotorii acestei veri. Sezonul va dura patru luni, pentru că vom închide la sfârșitul lui septembrie”, a dezvăluit Liviu Popescu, unul dintre asociații Fratelli Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *