La Plage Boheme, cel mai tare party al sfârșitului de vară

Ultimele zile de vară ne fericesc cu un soare puternic, perfect pentru o minivacanță la malul mării. Și după ce petrecem toată ziua la plajă, seara ne distrăm împreună la cel mai tare party al finalului celui mai frumos anotimp. Celebrul brand de petreceri “Nuit Sociale” vine în Stațiunea Mamaia cu cel mai tare party al sfârșitului de vară. Vineri, 30 august, la Ipanera, în partea de nord a stațiunii-regină de pe Litoral românesc, dansăm, socializăm și ciocnim paharele la superevenimentul “La Plage Boheme”.

Startul distracției se dă la ora 21.00, cu dj-ul rezident Răzvan Ivănescu la pupitrul Nuit Sociale, ceva mai târziu urmând să intre în acțiune Mixofrenia, deja cunoscut pentru ale sale “sound of a beach”. În privința dress-code-ului, organizatorii vin cu propuneri interesante, ținute boho, lejere, perfecte pentru a încununa ultima seară de vară într-un vibe de “plage boheme”.

Accesul la evenimentul Nuit Sociale se face doar pe baza de invitație ce poate fi obținută de la organizatorii evenimentului. Mai multe detalii găsiți în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1091382421249211/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *