Sâmbătă petrecem Retro la Shut Up, Beach!

Puteți să-mi spuneți că sunt nostalgic sau că am îmbătrânit, dar mie îmi place la nebunie muzica anilor ’80 și ’90. Probabil și pentru că era mai ușor de dansat și pentru că-mi amintește de tinerețe. Nu, nu eram tânăr în anii ’80, eram copil, dar știți că muzica ajungea cu întârziere pe la noi în acele vremuri. Și când prind vreo petrecere cu genul acesta de muzică, încerc să nu o ratez.

Știu că zilele acestea toată lumea este concentrată pe Neversea, dar, dacă vreți o alternativă perfectă ca să vă distrați sâmbătă seara, am o propunere excelentă. Retro Party la Shut Up, Beach!, în nordul stațiunii Mamaia. Locație este superbă, îi știu pe băieții și fetele de acolo și vă garantez că sunt gazde fenomenale, iar la butoane va fi unul dintre cei mai tari DJ din România. Chiar el, Vali Bărbulescu, omul responsabil cu muzica bună și cu spectacolul.

Episodul 1 a fost anul trecut, când s-a dansat nebunește până spre zorii zilei și au fost mulți, dar mulți, oameni mișto. Așa că: notați numărul de telefon, 0741.266.535, sunați și rezervați masă. Sau pur și simplu, mergeți acolo. Întâi pe zi, ca să vedeți cât de tare este plaja de la Shut Up, Beach!, apoi pe seară, ca să petreceți retro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *