Weekend cu petreceri, vin de soi și distracție la Nuit Sociale!

Vara aceasta a început mai devreme decât ne obișnuisem, canicula dând startul vacanței la mare încă din startul lui iunie. Și după ce am gustat din bucuria tradițională cu plajă, soare și mare, ne pregătim pentru prima întâlnire cu Nuit Sociale. Deja celebru, brandul de petreceri și socializare live vine la malul mării cu o propunere originală și spectaculoasă. Un weekend întreg, plin de surprize și inovație.

În premieră, Nuit Sociale te duce vineri la Crama Rasova de la Cernavodă, unde petrecăreților li se deschid porțile unei experiențe inedite. Vederea panoramică a Dunării de pe terasa cramei, aflată între zecile de hectare de vie din inima Dobrogei, este însoțită de atmosferă creată de DJ-ul Răzvan Ivănescu, dar și de multe experiențe care te vor duce pe drumul vinului Pinot și Cabernet.

Sâmbătă, echipa Nuit Sociale te cheamă să o însoțești într-o aventură de senzație la Ipanera Mamaia. Super evenimentul “Nuit Sociale – Voyage a la Plage” pornește în forță la ora 21.00 și nu se mai oprește până în zorii zile. Ritmul este setat de același DJ Răzvan Ivănescu, alături de mixofrenia.

Accesul la Nuit Sociale, atât vineri, cât și sâmbătă, se face doar pe baza de invitație, care poate fi obținută de la organizatorii evenimentului. Mai multe detalii găsiți în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/452606912223495/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *