Duel româno-olandez la Urban Legend 07 All Stars!

Sala Sporturilor găzduiește sâmbătă o nouă gală spectaculoasă a celei mai importante promoții constănțene din sporturile de contact

Ajunsă la a șaptea ediție, promoția Urban Legend programează sâmbătă o gală de cinci stele în Sala Sporturilor din Constanța. Evenimentul, denumit Urban Legend 07 All Stars, aduce în ring, în premieră pentru sportul din orașul de la malul mării, luptători din cea mai valoroasă școală ale sporturilor de contact din lume, cea olandeză. În plus, gala reunește cei mai importanți luptători constănțeni, astfel că se anunță întâlniri spectaculoase, cu lovituri tehnice și foarte puternice. “Este ceva wow, cea mai mare gală la care ne puteam gândi. Constanța nu a mai văzut așa ceva, nicio promoție nu a propus astfel de meciuri. Vor fi lupte puternice, un spectacol frumos, cu o sală plină. Să ne gândim că toți sportivii olandezi care vin la Constanța sunt pregătiți de cel mai bun antrenor din lume”, a spus promotorul și fondatorul galei, Mihai Isop, în cadrul conferinței desfășurate la Bistro Evo.

Încrezători, luptătorii constănțeni promit că vor obține victorii clare, unul dintre obiective fiind ca luptele să se încheie prin KO, înainte de limită. “Mă bucur că sunt prezent la această gală, că reprezint Constanța, că urc din nou în ring. Voi avea un adversar puternic, care nu dă niciodată înapoi, dar sunt pregătit sută la sută”, a spus Robert Orbocea. “Aștept cu nerăbdare lupta, să reprezint Constanța și România în ring. Sunt ca un tanc, sunt un bombardier și nu mă tem că voi întâlni un olandez, pentru că am mai învins unul cu puțin timp în urmă. O să încerc din răsputeri să închei cu un KO”, a declarat Eduard Chelariu. “Sunt bucuros că fac parte din promoția Urban Legend și că lupt acasă, la Constanța. Îi aștept pe toți constănțenii să ne susțină, mai ales că va fii spectacol. Nu urmăresc neapărat un KO, dar dacă este să vină, vine!”, a adăugat Mădălin Crăciunică. “Va fi un meci de forță și sunt pregătit pentru luptă, mai ales din punct de vedere psihic. Fiecare sportiv intră în ring cu o concepție, să încheie meciul înainte de limită, și asta îmi propun și eu”, a completat Silviu Streinu.

Gala din Sala Sporturilor va începe la ora 20.00 și va avea 15 meciuri pe stiluri de luptă K1, Box și MMA Strike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *