Am testat piața și am ales varianta favorită pentru delivery și meniu: Pizza Evo!

De când mă știu, am fost un mofturos când a venit vorba de mâncare. Vă dau un exemplu, ca să înțelegi că am dus asta de multe ori la extrem. Până pe la vreo 15 ani, nu mâncam pizza. Mirosea frumos, dar arăta ciudat și refuzam și să văd cum este. Norocul a făcut ca un vecin din bloc să aibă rude în Italia. Într-o vară, când au venit în vizită, au făcut pizza și ne-au invitat și pe noi, copiii, să luăm câte o felie. De rușine, am mâncat și atunci am descoperit cât de bună este. Au trecut anii, m-am mai schimbat, dar încă mai chestii de genul acesta. Dar pizza a rămas printre favoritele mele, așa că, măcar o dată la două săptămâni, îmi comand acasă sau pe unde mă prinde munca. Și, într-un oraș așa mare cum este Constanța, am de ales. Am tot testat piața și mi-am ales favorita: Pizza Evo. În primul rând, pentru că stau bine cu delivery. Sau, hai să o spunem pe românește, cu livrarea la domiciliu. Când ți-e foame sau, mai ales, când ți-e poftă, nu vrei să aștepți câte două-trei ore. Băieții de la Evo se mișcă repede, cel puțin de câte ori am făcut eu comandă la ei, așa s-a întâmplat. Și, foarte important, este printre puținele, dacă nu cumva singura, care este deschisă non-stop. De câte ori nu te-a apucat foamea pe la miezul nopții și ai descoperit că nu mai ai unde să faci comandă? Și este și simplu, intri pe site, faci comanda online sau telefonic și gata, s-a rezolvat.

Stau bine și la meniu. Personal, oscilez între Quattro Stagioni și Prosciuto e Funghi, dar am numărat în meniul lor peste 30 de feluri de pizza, de la vegetariană și de post la hawaiană și turcească. Și ce am încercat, bune, mai ales că se fac pe vatră. Prețuri ok și promoții interesante, gen la două pizza mai primești una.

Cam asta este cu pizza, dar meniul este de-a dreptul bogat. Salate, ciorbițe, paste, burgeri, sandvișuri, fastfood, sucuri, cafea, oferta completă chiar și pentru un mofturos ca mine. Și oferta specială pentru cei care nu prea au timp și vor să-și ia prânzul rapid, în pauză de jumătate de oră de la muncă. Meniuri la prețuri mai mult decât convenabile, care să te încarcă de energie la mijlocul unei zile de muncă.

Asta este experiența mea personală, dar puteți să vă convingeți singuri. Ca să testați, este simplu, faceți o comandă la Pizza Evo. Intrați pe site sau pe pagina de facebook și acolo vă alegeți voi ce vreți. Și mai este o variantă interesantă, vă duceți la Pizza Evo acasă. Un restaurant cochet, pe strada principală care coboară în Piața Ovidiu, pe partea dreaptă. Și, dacă tot vine căldura, cafeaua de după masă o beți la micuța terasă din față localului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *