Ediție specială la Urban Legend

Duminică, în Sala Sporturilor din Constanța, va avea loc o nouă gală spectaculoasă din cea mai importantă promoție constănțeană din sporturile de contact

Cei mai buni luptători constănțeni, dar și adversarii lor de top, urcă duminică, de la ora 20.00, în ringul de la Sala Sporturilor din Constanța, la a șasea ediție a Galei Urban Legend. O ediție specială, organizată împreună cu una dintre cele mai puternice agenții de management și impresariat din lumea, SuperPro, și intitulată sugestiv Gold Edition. „Avem un fightcard interesant, cu 15 meciuri, dintre care, în premieră, unul de box, cu Ionuț Boldilcu, fost medaliat la Campionatul Mondial. Și el, și Mădălin Crăciunică, au decis să-și continue activitatea la Academia Urban Legend, alături de Cristi Stoica, și vor avea parte de meciuri puternice, la care alții doar visează”, a anunțat promotorul și fondatorul promoției Urban Legend, Mihai Isop.

Momente speciale

Învins în ultima gală desfășurată la Constanța, Cristi „The Legend” Stoica și-a propus să-și ia revanșa în fața publicului din orașul său natal, chiar dacă va înfrunta un adversar puternic, Rayko „The Lion” Levitchi. „Înainte de ultima luptă, m-am bătut cu pumnii în piept, acum vreau să vorbesc doar în ring. Am de luat o revanșă! Prietenii mi-au rămas alături, dar suporterii s-au cam înjumătățit. Când câștigi, lumea este lângă tine, când pierzi, pleacă. Adversarul este puternic, dar și mai dificil este că lupt la o categorie mai mică și am fost nevoit să dau jos câteva kilograme”, a declarat Cristi Stoica. La fel de interesant se anunță meciul de box dintre fostul multiplu campion național Ionuț Bodilcu și experimentatul Nicolae Garbuz. „Revin în ring după o pauză de 10 ani, sunt pregătit să facă un meci spectaculos și să încât publicul. Am urmărit meciurile lui Garbuz și cred că este un adversar accesibil. Nu știu dacă voi lupta pe viitor și după reguli de KO, voi da drumul la pregătirea la picioare și voi vedea apoi”, a explicat Bodilcu.

Să fie spectacol!

Luptele după regulile K1, dar și cele de la MMA Strike promit să aducă spectacolul în Sala Sporturilor. „Este o gală cu potențial și sunt bucuros că am această ocazie, mai ales că nu am mai luptat de doi ani în Constanța. Nu știu nimic despre adversar, aștept să văd ce poate. Sunt pregătit și sper să ridic sala în picioare”, a spus Mădălin Crăciunică. „Mă simt pregătit și abia aștept să văd ce replică îmi va oferi adversarul. Nu vreau să promit vreun KO înainte de meci”, a adăugat Mădălin Pîrvulescu. „M-am antrenat bine și sunt gata să fac spectacol. În privința adversarului, o să-l învăț niște kickboxing”, a completat Eduard Chelariu.

În plus, sportivii au pregătit un premiu special, un contract de reprezentare din partea SuperPro pentru cel care va impresiona cel mai mult în gala de duminică. „Nu știm ce sportiv va primi acest contract. M-aș bucura să fie de la Academia Urban Legend, dar, dacă nu se va întâmpla așa, ne mândrim că s-a lansat de la gala noastră”, a spus Mihai Isop.

Gală la Londra?

Fondatorul și promotorul galei a dezvăluit că face deja planuri pentru următoarele gale, existând posibilitatea ca una dintre acestea să se desfășoare în capitala Angliei.

„Gala cu numărul 7 va avea loc în luna mai și am început deja să o conturăm, alături de cei de la SuperPro. Există posibilitatea ca în vară să avem o ediție la Londra. Începem să creștem eroii din promoția Urban Legend”, a anunțat Mihai Isop.

Până atunci, fanii sporturilor de contact sunt așteptați duminică, la Sala Sporturilor. Organizatorii au anunțat că biletele la mesele din jurul ringului s-au epuizat, dar mai sunt disponibile bilete în tribune, la prețul de 40 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *