Show cu multe surprize la Urban Legend 05

Organizatorii galei care va avea loc duminică, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor, au pregătit un spectacol de zile mari

Devenită deja tradiție pentru sportul constănțean, Gala Urban Legend a ajuns la a cincea ediție, care se va desfășura duminică, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor din Constanța și va aduce în ring cei mai buni luptători din orașul de la malul mării, dar și oponenți pe măsură din toată țara. Evenimentul se anunță extrem de spectaculos, organizatorii pregătind numeroase surprize atât pentru cei care se vor afla în tribune, cât și pentru cei care vor urmări gala pe televiziunea online DottoSport TV. Acestea au fost dezvăluite în cadrul conferinței de presă de către promotorul și fondatorul Urban Legend, Mihai Isop. „În premieră, începând cu această ediție, am introdus sistemul pay-per-view. Cine dorește să urmească gala online, va plăti o sumă modică, de 5 euro, care va fi direcționată către sportivi. Avem mai multe surprize. Astfel, îl vom alături de noi pe Benny Adegbuyi, care a devenit cu puțin timp în urmă numărul 1 din lume în promoția Glory, Stelu Enache va susține un minirecital, iar Robert Orbocea, pe care îl știți de la MMA, va lupta după reguli de K1. În plus, prima legendă din K1 în România, Marius Tiță, își va anunța la Constanța revenirea în ring. Vom avea două lupte pentru centuri Urban Legend, ceea ce demonstrează cât de mult am avansat. Sunt luptători foarte tari, iar în ring va urca tot ce are mai bun Constanța în acest moment. Sportivii nu au fost consultați în privința adversarilor, i-au aflat abia săptămână trecută și asta arată că vom avea lupte adevărate. Vrea să mulțumesc prietenilor, care m-au împins mereu de la spate, unii fiind și sponsori, sportivilor, care îmi stau alături, dar mai ales vreau să mulțumesc constănțenilor, care au înțeles mesajul nostru. Sunt uimit de când de mult a crescut această promoție într-un timp destul de scurt”, a spus Isop.

La conferința de presă au participat și patru dintre cei mai importanți luptători care vor urca duminică în ring. „Aștept cu nerăbdare gala, mai ales că voi trece la reguli de K1. Am schimbat totul, de la tehnică, la postură, la garda, la felul de a lovi, dar sunt înalt, am forță și cred că mi se potrivește. Îmi doresc foarte mult să câștig”, a spus Robert Orbocea. „Nu am pierdut niciodată acasă și sunt convins că îmi voi apăra centură câștigată anul trecut. Am o galerie puternică, vreo 100 de persoane vor veni special ca să mă susțină. Sunt în cea mai bună formă”, a anunțat Cristi „The Legend” Stoica, primul câștigător al unei centuri din istoria acestei promoții. Și Mădălin Pârvulescu va lupta cu centura pe masă, dar după reguli de MMA: „Va fi un meci dificil, împotriva unui adversar mai experimentat, dar vreau să câștig. Am emoții, dar important este cum le voi fructifica”. O misiune grea va avea și Riko Isop, unul dintre cei mai tineri dintre luptători: „Aștept cu nerăbdare întrevederea cu adversarul meu și îmi doresc ca cel mai bun să câștige. Va fi dificil, pentru că este mai experimentat, mai în vârstă, dar îmi doresc să fie un meci frumos. Dacă o să apară și un KO, cu atât mai bine. Voi avea o susținere puternică, pentru că am alături galeria armână”, a declarat Riko.

Mare parte dintre bilete s-au epuizat, dar cei care doresc să urmărească pe viu cele 17 dueluri din gala de duminică sunt așteptați la „Cântarul oficial”, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Bistro Evo (B-dul Tomis nr. 23, în apropiere de Piața Ovidiu), când este poisibil să mai fie puse în vânzare câteva zeci de bilete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *