Sâmbătă ne distrăm la Retro Party în Mamaia! La Shut Up, Beach!

Am crescut pe muzica anilor ‘80. Și ‘90. Și a fost senzațional. Muzica aia mi-a rămas în cap și tot mi se pare cea mai potrivită pentru un party adevărat. Mai ales unul la mal de mare, pe plajă, în serile de vară pe care le iubesc ca orice constănțean get-beget. Așa că vestea unui Retro Party îmi trezește rapid interesul. Mai ales când planetele par să se alinieze. De ce spun asta?

În primul rând, totul se întâmplă pe plaja mea preferată. La Shut Up, Beach! În Mamaia Nord, lângă fosta discotecă Enigma. Am descoperit plaja anul trecut, chiar înainte să înceapă vara. Și mi-a plăcut. Mi-a creat o dispoziție relaxată, de parcă eram în vacanță. Chill, și în același timp distracție. În zona mai exclusivistă a stațiunii, și în același timp fără fițe și aroganțe. I-am cunoscut și pe oamenii de acolo. Adi, Ana, Lăcră și restul staffului. Cool staff, cum îmi place să-i descriu. Așa că vara asta m-am întors la Shut Up, Beach! Îmi place plaja, aerisită, curată și cu un strop exotic. Îmi place muzica și atmosfera. Îmi place noul Lounge și ideea de a face în fiecare weekend o cură de scoici gătite delicios.

Dar să ne întoarcem la Retro Party. Cel mai mare Retro Party al verii este sâmbătă. Și știți cine este la butoane? DJ Vali Bărbulescu. Cu un nou look, dar este chiar el, Dj-ul care ne încântă urechile de ani buni. Și a promis că va face un supershow. Așa că este clar, sâmbătă merg la Shut Up, Beach! Party-ul începe la ora 21.00 și accesul se face pe bază de brățară, pe care o luați de beachbar azi sau mâine. Dacă vreți și masă, sunați la 0741.266.535 și cereți cu Lăcră, Iar pentru alte detalii, vă las link-ul către pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/246010839350772/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *