Joi sărbătorim trei ani de Nuit Sociale!

Superparty la Pescariu Aqua, în București! Joi, de la ora 20.00, Nuit Sociale sărbătorește trei ani și se anunță o seară senzațională. Nu ai voie să ratezi Troisième Anniversaire! Este de ajuns să te uiți un pic pe afiș. Starul serii este fără îndoială Stephen Fasano. Sau The Magician, așa cum este cunoscut de iubitorii de muzică. Un DJ și producător cu o carte de vizită impresionantă. A lucrat alături de nume mari, Clean Bandit, care a dominat topurile cu „Rather be”, Lykke Li, cu al lor superhit „I follow rivers”, Aeroplane și Years&Years. Belgianul este recunoscut și pentru spectacolul pe care-l oferă, punând în scenă diferite trucuri în timp ce mixează. Alți doi DJ de top vor încinge atmosfera sâmbătă, Oktopus și Negru.
Va fi o seară specială pentru cel mai cool brand de petreceri, una în care Dan Alexandra, Andrei, Alexandra, Robert, Cristina, vor celebra alături de noi bucuria celor trei ani de muncă și distracție. Și una în care ne strângem gașca și mergem la Pescariu Aqua să dansăm, să socializăm, într-o atmosferă relaxantă, alături de oameni frumoși. Și dacă vă puneți întrebări despre outfit, sfatul vine de la gazdele noastre: Dress to impress!
Și pentru că intrarea se face doaqr pe bază de brățară, vă las aici un link: https://www.facebook.com/events/241234063374130/
Bon Anniversaire, Nuit Sociale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *