Ia-ţi prietenii şi vino la Nuit Sociale!

I-am cunoscut anul trecut şi mi s-au părut din start nişte oameni faini. Tipul acela de oameni alături de care te simţi în largul tău şi râzi cu poftă, uitând de toate problemele de zi cu zi. Este adevărat, ne-a ajutat atmosfera relaxantă de la Festival de Bonheur. Dar în aer plutea un vibe special. Dan, Alexandra, Andrei, cealaltă Alexandra, Adrian, Cristina, Robert. Au fost câteva zile de distracţie, dar liberele de 1 Mai au fugit rapid. Am aflat însă de la ei despre cel mai cool brand de petreceri. Unul pe care l-au pornit în urmă cu trei ani în Bucureşti şi l-au crescut ca pe Făt-Frumos. Au plecat prin toată ţara şi efectul a fost spectaculos. Nuit Sociale este altceva. Un curent proaspăt care te aduce la distracţie în locurile speciale, alături de prietenii tăi şi de o comunitate de oameni frumoşi. Muzică interesantă, mâncare bună, conversaţii interesante. Socializare, aşa cum uitasem să mai facem.

Din drumul lor nu puteau să lipsească vizitele pe Litoral. Vară de vară, petrecerile au adunat de fiecare dată sute de turişti şi constănţeni. Iar vara asta nu face excepţie. În urmă cu trei săptămâni, ne-am văzut cu toţii la Ipanera, în Mamaia, la party-ul A La Mer!. Am dansat, ne-am strâns în jurul mesei cu paharele în mână, am vorbit, ne-am delectat cu delicatesele pregătite de gazde. Şi alături de noi, o grămadă de oameni cu zâmbetul pe buze.

Vineri ne vedem din nou, tot la Ipanera, în Mamaia Nord. Nuit Sociale se întoarce pe Litoral cu un nou party. Rendez-Vous Sur la Plage începe la ora 20.00 şi are pe afiş doi super DJ, Costi şi Mixofrenia. Mi-am luat deja băţara şi abia aştept să ne vedem cu toţii. Dacă vreţi şi voi să simţiţi ce înseamnă Nuit Sociale, sunteţi invitaţii noştri. Vă las linkul către pagina de facebook a evenimentului. Aflaţi de acolo cum să primiţi brăţara de acces. Ne vedem vineri la Ipanera!

https://www.facebook.com/events/2092557144397920/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *