Cei mai talentaţi copii cântă la Mamaia

Staţiunea Mamaia găzduieşte, în perioada 10-14 iulie, a 18-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor. Finaliştii preselecţiilor, desfăşurate în întreaga ţară, vor petrece astfel o săptămână la malul mării, concurând în etapa finală la secţiunile Creație, Interpretare şi Show. Anul acesta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Festivalul Mamaia Copiilor se va desfăşura pe scena din Piaţeta Cazino. „Suntem încântaţi de sprijinul acordat de Primăria Constanţa pentru relocarea festivalului în staţiunea Mamaia, acolo unde acesta a luat naştere. Mulţumim TVR pentru acceptarea invitaţiei noastre de a transmite live concursul. Astfel, Mamaia Copiilor îşi recapătă faima de altă dată. Mai ales în acest an, odată cu împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, vrem să arătăm întregii ţări aceşti copii deosebit de talentaţi. Le doresc mult succes!”, a declarat directorul Festivalului, Liviu Manolache.

Concurenţii vor avea alocate repetiţii pentru pregătirea spectacolului, iar concursul se va desfăşura, în fiecare zi, de la ora 20.00 astfel:

– Marţi, 10 iulie: grupele de vârstă 4-6 ani şi 10-12 ani (Secţiunea Interpretare)

– Miercuri, 11 iulie: grupele de vârstă 7-9 ani şi 13-15 ani (Secţiunea Interpretare)

– Joi, 12 iulie: grupele de vârstă 13-15 ani şi 16-17 ani (Secţiunea Interpretare şi Secţiunea Show)

– Vineri, 13 iulie – Secţiunea de Creaţie.

Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 21.00, va avea loc Gala Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *