Sâmbătă ne vedem la Nuit Sociale, în Mamaia Nord!

Îmi plac petrecerile Nuit Sociale. De ce? Pentru că sunt despre socializare, distracţie, muzică bună şi o comunitate de oameni frumoşi. Un brand care a crescut enorm în doar câţiva ani şi care-ţi oferă locul perfect pentru a petrece alături de prieteni şi a cunoaşte o lume nouă, interesantă şi plină de farmec. Când au venit cu ideea de a organiza aceste evenimente în locuri neconvenţionale din Bucureşti, rooftop-uri, restaurante, grădini, Dan Stoicovici şi Andrei Nistor au reuşit să dea startul unui nou tip de petreceri. Şi succesul se vede cu ochiul liber. Sunt cele mai cool petreceri ale momentului în capitală!

Sâmbătă, Nuit Sociale vine în Mamaia Nord, aşa că nu voi scăpa ocazia să mă distrez împreună cu prietenii, mai ales că se anunţă un superparty. Şi pentru că suntem pe Litoral, evenimentul este intitulat sugestiv: À La Mer! Totul începe la ora 20.00, accesul se face doar pe bază de brăţară, iar atmosfera va fi întreţinută de doi DJ de top,  Mixofrenia, rezident Ipanera, şi Radu Nicolaescu, rezident Nuit Sociale. „Anul acesta, la cererea publicului, ne-am propus să organizăm mai des evenimente pe litoralul Mării Negre. Vor mai urma, deci, nopţi sociale în Mamaia Nord, dar ne întoarcem în august în Bucureşti, unde vom sărbători 3 ani de Nuit Sociale! Mai multe detalii în curând!”, spun organizatorii Nuit Sociale.

Află mai multe detalii despre Nuit Sociale À La Mer din evenimentul de pe Facebook: www.facebook.com/events/196874290958946

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *