S-a deschis hypermarketul Kaufland din Mamaia Nord!

Kaufland România a inaugurat pe 15 iunie primul hipermarket estival amenajat într-un cort pe Litoral, în nordul staţiunii Mamaia. Noul magazin, care va fi deschis până pe 15 septembrie, oferă clienţilor aflaţi în vacanţă ocazia cumpărăturilor rapide, într-un singur loc în care găsesc toate produsele de care au nevoie. Cu o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi şi cu peste 100 de locuri de parcare, hipermarketul este deschis între orele 7.30 – 23.00, de luni până sâmbătă, şi 8.00 – 22.00, în fiecare duminică.

Magazinul este adaptat nevoilor clienţilor aflaţi în vacanţă, care vor găsi aici legume şi fructe, produse proaspete, alimente de bază, carne şi brânzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, articole pentru plajă, articole pentru camping şi grătar, drogherie şi un raion dedicat băuturilor reci, printre care un sector special pentru bere nefiltrată. De asemenea, puteţi găsi un punct Grill, unde aveţi ocazia să luaţi rapid o masă gustoasă. „Vara aceasta venim mai aproape de clienţii aflaţi pe Litoral, mai exact la Mamaia, un loc preferat de mulţi turişti. Suntem mereu atenţi la nevoile cumpărătorilor noştri şi ne adaptăm pentru a fi alături de ei, să le îndeplinim dorinţele. De aceea, pe parcursul verii, le punem la dispoziţie tot ce credem că le poate fi util într-o vacanţă la malul mării”, a transmis Valer Hanca, Director Comunicare&Corporate Affairs, Kaufland România.

Este primul magazin deschis de Kaufland România în acest an, până în luna februarie din 2019 compania plănuind să deschidă 10 hypermaketuri în întreaga ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *