Premiu de excelenţă pentru Turkish Airlines Constanţa

După doar cinci ani de activitate pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Turkish Airlines Constanţa se poate lăuda cu o performanţa extraordinară. Staţia condusă de managerul general Gunes Tanay a fost răsplătită de conducerea companiei turce, una dintre cele mai mari din lume, cu premiul pentru locul al doilea într-un top al excelenţei, denumit <Cea mai bună staţie a anului 2017 – Excellence Ground to Sky>. Realizat în fiecare an, clasamentul ţine cont de întreaga activitate desfăşurată de cele peste 300 de staţii ale Turkish Airlines din întreaga lume. Scorul înregistrat de Turkish Airlines Constanţa, 88,74 puncte, a fost depăşit doar de staţia din capitala Insulelor Maldive, Male. “Suntem foarte fericiţi să fim aici printre prieteni, parteneri şi colegi de valoare, astfel încât să putem împărtăşi succesul şi realizările noastre din ultimii cinci ani. Cu toţii am muncit din greu şi am dat 110 la sută pentru a ne atinge ţintele şi pentru a depăşi aşteptările clienţilor. Numărul nostru de pasageri a crescut cu 56 la sută, vânzările noastre au crescut şi echipa noastră este mai puternică. Eforturile noastre au fost recunoscute la cele mai înalte niveluri, iar Turkish Airlines Constanţa a câştigat locul al doilea în topul <Cea mai bună staţie a anului 2017 – Excellence Grounde to Sky>, o ceremonie anuală organizată de Corporaţia Turkish Airlines în onoarea celor mai performante staţii din întreaga reţea globală. Acest premiu se acordă tuturor celor care ne-au ajutat în călătoria noastră”, a spus Gunes Tanay.

Premiul a fost înmânat în cadrul unei ceremonii organizate în salonul de protocol al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, în prezenţa lui Bogdan Artagea, directorul general al aeroportului, dar şi a Consulului General al Turciei la Constanţa, Uygar Mustafa Sertel. „Unul dintre obiectivele noastre este de a dezvolta relaţiile economice şi din punct de vedere al transportului între Turcia şi România, iar zborurile de pe acest aeroport reprezintă o mare realizare”, a spus oficialul turc. „Este rezultatul unei munci enorme depuse de colegii mei, de către cei de la Turkish, de toate instituţiile care lucrează pe acest aeroport, o recunoaştere a calităţii şi a faptului că suntem un aerport strategic”, a declarat Bogdan Artagea.

Zboruri noi de la Constanţa

La final, Bogdan Artagea a dezvăluit că din această vară, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu va opera şi compania Tarom, cu o cursă între Constanţa şi Chişinău. De asemenea, se poartă tratative pentru înfiinţarea unei companii private, care să opereze şi mai multe destinaţii. „Suntem în discuţii avansate cu o firmă privată, care va aduce două aeronave şi suntem în calculele în privinţa destinaţiilor, astfel încât firma să fie pe profit”, a adăugat acesta. Alte destinaţii externe aflate deja în operare de la Constanţa sunt Istanbul, Londra, Milano, Paris, Bruxelles, şi Talin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *