Spectacol la gala OSS Fighters

Prima gală a promoţiei OSS Fighters, eveniment sută la sută privat, a oferit un spectacol extraordinar vineri seara, în Sala Sporturilor din Constanţa. Unii dintre cei mai buni luptători români ai momentului au urcat în ring, fiind răsplătiţi cu aplauze generoase de publicul numeros. Gala a fost deschisă cu o serie de super fight-uri, care a culminat cu meciul dintre constănţeanii Alexandru Mîţu şi Marian Radu, încheiat cu victorie primului, înainte de limită. Vedeta serii a fost turneul piramidal de la categoria 75 de kilograme, organizat în premieră la Constanţa. Opt sportivi s-au luptat pentru trofeu, învingător fiind declarat Daniel Pattvean, după o finală spectaculoasă cu Anghel Cardoş.

Seara a fost marcată de meciul dintre Costin Mincu şi ungurul Tibor Varga pentru centura mondială WKF, desfăşurat în prezenţa preşedintelui WKF, Fritz Exenberg. Constănţeanul a cucerit centura, după ce s-a impus prin KO în prima repriză, graţie unei lovituri de picior care l-a surprins pe adversar.

Spectatorii au fost ridicaţi în picioare de show-ul oferit în cele două confruntări din Comain Event-ul galei, Cristian „The Fastest” Milea şi Marian Rusu demonstrându-şi încă o dată valoarea. Gala s-a încheiat cu un meci de gală, care l-a avut în prim plan pe unul dintre cei mai valoroşi luptători români ai momentului, Bogdan Stoica, învingător în duelul cu lituanianul Mantas Rimdeika.

La final, Marius Gheorghe şi Lucian Tudose, fondatorii promoţiei OSS Fighters, George Drăgan, organizatorul galei, şi Ionel Crînguş, promotorul galei, au anunţat că vor organiza alte două gale în acest an la Constanţa, în august şi noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *